Juletræer & Julemarked

Igennem de sidste 15 år har Dyssegaard dyrket og solgt juletræer (Nordmanns gran) ved henholdsvis stalddørssalg samt via eksport til diverse lande rundt i Europa. I løbet af december måned holder gården således åbent hver weekend samt efter nærmere aftale, og kunderne kan - efter at have parkeret bilen på en dertil beregnet parkeringsplads - begive sig op i juletræsplantagen, hvor de i fred og ro kan udvælge sig dette års absolut bedste og smukkeste juletræ. Dyssegaard tilbyder træer i stort alle højder, bredder samt åbne / mere tætte og er der behov for hjælp med fældning kan assistance ydes i form af en motorsav samt et par ekstra hænder til transport til henholdsvis bil / trailer.

Juletræet kan for et beskedent tillæg nettes samt spidses, hvorefter træet kan sættes direkte i kundens egen juletræsfod, men det vil dog også være muligt at anskaffe enkle juletræsfødder af træ på Dyssegaard. Er kunden presset i tid vil et antal fældede træer være opstillet på gårdspladsen.
Vi modtager også gerne bestilling på juletræer.
Udover traditionelle juletræer producerer Dyssegaard tillige træjuletræer, skåret med motorsav i forskellige træsorter. De kan produceres på bestilling efter kundens ønsker om højde og bredde. Se eksempler i galleriet.

Udover selve juletræssalget har Dyssegaard slået dørene op for en egentlig julestue. Kunderne kan nyde varmen alt imens lidt anderledes julegaver, julepynt samt diverse lækkerier produceret af egen frugt- og bær avl kan besigtiges og købes. Udvalget er tænkt som et alternativt supplement til de store og hektiske julemarkeder, hvor kunden og dennes ønsker kun i begrænset omfang kan tilgodeses. Mellem d. 15 – 31 dec. vil der derudover være fyrværkeri salg i julestuen!
Hele året er vi leveringsdygtige i gran/pyntegrønt f.eks til fremstilling af æresporte, guirlander, gravsteder med videre.
Betaling kan både foretages med Dankort, Mobile Pay og kontant!